GAL Peptide de Colagen de Pește

Prețul inițial a fost: 102,00 lei.Prețul curent este: 85,00 lei.

17 lei Off

Colagen împotriva îmbătrânirii

Colagen fără Neu5gc! Poate fi consumat și de persoanele care urmează o dietă autoimună strictă, de persoanele cu probleme tiroidiene și de persoanele cu IBS.

 

GAL Peptide de colagen de Pește – 150 g

Cel mai utilizabil colagen: peptida de colagen

Colagenul din formula GAL este sub formă de peptide, astfel încât are cea mai bună absorbție și utilizare. Acesta ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire, la menținerea elasticității pielii, la menținerea sănătății părului, la întărirea oaselor, la construirea cartilajelor și la menținerea flexibilității articulațiilor.

Ce este Neu5gc?

Neu5gc este un derivat al acidului sialic, care este prezent în cantități mari în toate alimentele provenite de la mamifere, carne, lapte și unt. În cazul unei flore intestinale deficitare, al permeabilității intestinale, al indigestiei și al consumului frecvent de diverse lectine vegetale (prolamine, gluten),

Neu5gc poate provoca daune importante organismului. În special, de exemplu, în cazul bolilor autoimune, al hipotiroidismului, al SII, al problemelor digestive frecvente, trebuie avut grijă să se asigure că se ingerează cât mai puțin posibil.

Formula GAL conține colagenul de pește francez Naticol®, care nu conține Neu5gc, este bogat în glicină, rapid și complet absorbit. Chiar și cei care ar trebui să evite cu strictețe acest derivat al acidului sialic pot beneficia de efectele benefice ale colagenului.

Cu colagen împotriva îmbătrânirii

Colagenul este o proteină naturală care asigură elasticitatea organelor și țesuturilor, construiește cartilajele, articulațiile, părul, unghiile, pielea și toate organele vitale. Acesta este produs din ce în ce mai puțin pe măsură ce îmbătrânim și, pe lângă procesele de îmbătrânire vizibile la nivelul pielii, afectează sănătatea întregului organism.

Organismul produce în mod natural colagenul de care are nevoie, dar producția sa scade treptat de-a lungul anilor. Procesul de încetinire începe după vârsta de 20 de ani și se oprește aproape complet la vârsta de 50-60 de ani. Femeile produc implicit mai puțin colagen decât bărbații și sunt deosebit de sensibile din punct de vedere estetic la pielea lăsată și la schimbările în structura părului și a unghiilor. Cu toate acestea, pe lângă menținerea sănătății și elasticității pielii, colagenul joacă un rol la fel de important în structura oaselor și a dinților, în rezistența tendoanelor și a mușchilor și în fermitatea ochilor, de exemplu. Colagenul formează o rețea fibroasă în organism, o substanță gelatinoasă care lipește scheletul de țesuturile moi și conectează mușchii, cartilajele și ligamentele.

Ingrediente: peptide de colagen (colagen de pește hidrolizat).

Valoare nutritivă medie: peptide de colagen (colagen de pește hidrolizat) 100gr

Energie: 1581kj/372kcal
Grăsimi: – – – – – – –
Carbohidrați: – – – – – – –
Din care zaharuri: – – – – – – –
Proteine: 93gr
Sare: 0,7gr

Recomandare de consum:

Un consum de doar 2,5 grame pe zi este eficient, dar pentru rezultate optime este bine să se consume 5-10 grame pe zi. Un consum de peste 10 grame este recomandat atunci când este necesară creșterea aportului zilnic de proteine și pentru sportivi cu o jumătate de oră înainte de exerciții fizice, pentru a permite colagenului să ajungă la articulații și să ajute la construirea mușchilor și a țesutului conjunctiv după efort.

Cel mai bine se consumă la micul dejun și/sau înainte de culcare. Poate fi amestecat în orice lichid, chiar și în supă fierbinte, nu are gust, dar din cauza mirosului său puternic este mai bine amestecat în cacao sau suc de portocale, care îl va masca.